Vodafone Olanda comunica strategic online

Pentru multi manageri si specialisti in comunicare din Romania concepte ca „blogosfera”, „forumuri de discutii”, „strategii web” sau „relatii publice online” raman mofturi greu de inteles. Pentru Vodafone Olanda aceste concepte sunt foarte importante in ceea ce priveste viitorul firmei. Ca urmare, ei au infiintat o divizie de „Relatii web”, avand atributii la fel de importante ca cea de Relatii publice sau de Relatii cu investitorii. Scopul noului departament este sa monitorizeze atent blogosfera si forumurile online si sa creeze in acest nou mediu o imagine favorabila institutiei. Conform conducerii companiei, se pune mare accent pe dezvoltarea strategiei online si pe corectarea oricaror probleme imagologice de pe web. In acest departament au fost angajate deja 6 persoane.

Reclame

8 gânduri despre „Vodafone Olanda comunica strategic online

  1. Nu pot sa spun decat atat: INCREDIBIL!! Si cand te gandesti ca sunt unii manageri la noi care nici macar nu au auzit de bloguri, daramite sa mai scrie sau sa citeasca unul.

  2. Vreau si eu sa lucrez intr-un departament de monitorizare a blogurilor! Toata ziua sa navighez si sa mai fiu si platit pentru asta… Asa da viata.

  3. Asta e vis Allen….
    Noi suntem la piciorul broastei ..intreaba cate firme au „relatia cu investitorii ” sau PR in adevaratul sens al cuvantului …

    Cred ca ar trebui sa ne preocupe in primul rand aspectele consacrate de genul asta ..si abia apoi vom putea incepe sa mergem in medii noi , precum bloguri .. Pana una alta , blog-urile sunt un moft ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s