Filmul, cartea si relatiile publice

Cine a citit bestsellerul international al lui Ian McEwan, Ispasire, aparut la editura Polirom, are acum ocazia sa vada si filmul, pentru ca romanul a fost ecranizat. Ba chiar va deschide Festivalul de Film de la Venetia 2007. Filmul ii are in distributie pe Keira Knightley, James McAvoy si Vanessa Redgrave si va rula in Romania incepind cu 19 octombrie 2007

Uite asa se impletesc si se sprijina unul pe altul filmul si cartea, intr-o actiune de marketing ce nu poate decat sa atraga.
Iar cine a nu a citit cartea avand eterna scuza “astept sa se faca filmul”, acum nu mai are nici un motiv sa nu urmareasca aceasta poveste superba. Nu ma puneti sa va povestesc despre ce e vorba, pentru ca stric tot farmecul ei.

Reclame

2 gânduri despre „Filmul, cartea si relatiile publice

  1. Pai Polirom are o excelenta oportunitate de promovare a cartii acum. Pentru orice editura careia i se ecranizeaza o carte din colectie apar sanse enorme de buzz si pr. Sa vedem mutarea Polirom. Mingea este la ei!

  2. @santier: Polirom a inceput deja, elegant, promovarea cartii folosindu-se de ecranizarea ei. Probabil ca actiunile de pr vor culmina cu lansarea filmului in Romania. Important este ca si filmul sa fie interesant, asta nu are cum controla editura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s