Reclame interzise la promovarea unui film in SUA

Realizatorii filmului Captivity au acceptat sa retraga panourile din Los Angeles si pozele de pe taxiurile din New York, prin care isi promovau produsul. Filmul este un thriller despre un barbat si o femeie care se trezesc prizonieri intr-o celula, iar rapitorul ii terorizeaza apeland la trucuri psihologice dure. Imaginile au fost inlaturate la presiunea publicului, jignit de violenta lor. Mai jos, puteti vedea afisele filmului.


Captivity - afis 1

Captivity - afis 2

Captivity - afis 3

Chiar daca au trebuit sa suporte costurile indepartarii panourilor, producatorii filmului au avut mult de castigat din cauza incidentului, pentru ca au reusit sa starneasca suficienta valva astfel incat sa apara stirea lor la CNN, Reuters, LA Times etc. Din punctul de vedere al PR-ului, eu cred ca a fost o miscare foarte buna.

Reclame

18 gânduri despre „Reclame interzise la promovarea unui film in SUA

 1. Mie nu mi se par cine stie ce violente panourile astea. La noi nu cred ca ar fi fost vreo problema. Chiar o sa ma uit si eu la filmul asta, ca m-ai facut curios. Si uite ca datorita scandalului provocat, a ajuns stirea si in Romania, dincolo de Atlantic. Obiectiv indeplinit.

 2. Eu as vrea sa remarc executia din aceste panouri. Poate nu ar trebui afisate in vazul tuturor, dar in reviste sau site-uri pt cinefili cred ca ar fi superbe.

 3. „Filmul este un thriller despre un barbat si o femeie care se trezesc prizonieri intr-o celula, iar rapitorul ii terorizeaza apeland la trucuri psihologice dure”

  SAW, anyone? 🙂

 4. @krossfire – la prima vedere ne vine sa strigam – unde e libertatea de exprimare? E totusi vorba de billboarduri, si nu prea ai cum sa-ti feresti copii de asa ceva. Parca imi imaginez cativa parinti tinuti nedormiti toata noaptea de pustii ingroziti.

 5. voiam sa vad daca numai mie mi-a dat ignore la postari marele zoso. azi a aflat niste adevaruri despre el. poate ca daca ii postezi tu ce am scris eu va raspunde. de ce sterge postarile care il descopera?

 6. Americanii sunt o natie ipocrita, care blameaza p0rn0ul, dar toti au o colectie impresionata de abonamente si de DVD-uri… blameaza violenta, dar isi duc plozii de mici la lupte WWF, blameaza prostia si e binecunoscuta lipsa lor pe perspectiva, cultura si informatie…

  America a murit demult ! Noua america este o tara a corporatiilor si a demagogilor – populatia e mai proasta decat rusii din Siberia.

 7. Nu este prima oara cand idiotii schimba sau interzic panouri de film..cazuri garla vezi „Dixie Chicks” – fimul care trateaza o formatie care a fost banata itnrucat era Anti_bush si totodata posterul filmului a fost banat pentru chipurile nuditate… in fine, americanii sunt cele mai mari jeguri ipocrite ale acestei planete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s